top of page
Screenshot-at-Jan-02-09-11-26.jpg

PACKIT היא הדרך המושלמת והפשוטה ביותר לשמור על אוכל ושתיה קרים בכל מקום. זה תיק שמתקפל וקופא שעובד כמו מקרר על הדרך. ממשיך לקרר מוצרים במשך שעות רבות.

הסוד הוא בג'ל המיוחד שנמצא בדפנות של כל התיקים שלנו וקופא מהר. פשוט אחסנו את כל התיק במקפיא למשך הלילה. ברגע שהוא קפא, הדפנות הקפואות משדרות גלים של קור לתוך התיק ומשאיר את האוכל קר וטרי מכל הצדדים ועד 12 שעות.

הטכנולוגיה בעלת הפטנט המובנית בתיק שומרת על האוכל קר כל היום בלי צורך בשקיות קרח או שימוש בעזרים חיצוניים. התיק הקפוא כל כך יעיל עד כדי כך שהוא יכול להוריד את הטמפרטורה של משקאות ב- 25 מעלות בתוך שעה. 
קראתם נכון! התיק שלנו אפילו מקרר אוכל ושתיה מטמפרטורת חדר ליותר קר. ממש כמו מקרר.

והכי טוב? התיק פשוט מתקפל וניתן לאחסון נוח במקפיא ומוכן ברגע שאתם מוכנים לצאת.

מכניסים את התיק למקפיא
פותחים אותו
מכניסים אוכל ושתיה ויוצאים לדרך

אז איך משתמשים?
לתיקים שלנו נדרשות לפחות 12 שעות במקפיא על מנת להשיג את התוצאות המקסימליות. להקפאה מהירה יותר, קפלו את התיק ושימו אותו במצב שהוא נשען על גב המקפיא (וכמה שיותר קרוב למכשיר קרח). אם אתם מקפיאים יותר מתיק אחד בו זמנית, יתכן שיקח קצת יותר זמן לתיקים לקפוא לגמרי.  שימו אותם במרחק הכי גדול שאפשר אחד מהשני ואפשרו לפחות 14 שעות של הקפאה.

לכמה זמן התיק נשאר קפוא?
התיק שלנו נוצר על מנת להשאר קפוא עד 12 שעות תחת תנאים של טמפרטורת חדר (21 מעלות). הזמן עלול להשתנות בהתאם לסביבה בה אתם נמצאים, במידה ואתם בחוץ ומאוד חם, זמן הקירור יכול להתקצר. במיוחד בזמן הקיץ הלוהט של ישראל.
בנוסף, אם פותחים וסוגרים הרבה את התיק, הקור יתחיל "לברוח" ולאט לאט יקרר פחות. 
ניתן להאריך את זמן ההקפאה של המוצרים על ידי הכנסת מוצרים קפואים מראש.

ניתן להכניס טרמוס חם לתיק?
להכניס מוצר חם לתיק הקפוא שלנו לא הכי אידיאלי. אמנם, במידה ואתם לא מקפיאים את התיק הוא בהחלט יבודד וישמור על החום של האוכל והשתיה החמה שלכם למשך זמן.

bottom of page